Horká čokoláda s chilli a medom

Pridané: 19.12.2017
Horká čokoláda s chilli a medom
Suroviny:

- 250 ml mlieko (plnotučné)
- 2 ks sušená chilli paprička
- 150 g horká čokoláda
- 1 čajová lyžička kukuričného škrobu
- med
- soľ
- šľahačka v spreji

Postup:

1. V hrubostennom hrnci zohrejte mlieko a vložte do neho chilli papričky.
2. Pridajte čokoládu a miešajte, až pokým sa nerozpustí.
3. V malom množstve vody vyšľahajte škrob so soľou.
4. Následne túto hmotu prilejte do zmesi mlieka a čokolády.
5. Za stáleho miešania minútu varte a podľa chuti oslaďte medom.
6. Zo zmesi vyberte chilli papričky.
7. Podávajte s kopčekom šľahačky ozdobené drveným chilli a lístkom mäty.


Prihláste sa na náš newsletter Novinky a akcie mailom